NEWSNET

Flux-stiri

Peste 300 de localități din România au rata de infectare mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori. Județele cu cele mai mari incidențe

Peste 300 de localități din România au rata de infectare mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori. Cele mai mari incidențe sunt în localități din Cluj, Sibiu, Caraș-Severin și Maramureș.

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității, joi, lista cu localitățile care au incidența cumulată la 14 zile mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori.

Cele mai mari incidențe sunt în: Cătina și Ploscoș (județul Cluj), Şeica Mică (județul Sibiu), Pojejena (Caraș-Severin) și Bârsana (Maramureș): 12,08, 9,66, 10,03, 9,47, respectiv 9,1 la mie.

12 localități au incidențe mai mari de 7 la mie, 3 mai mari de 8 la mie și 4 mai mari de 9.

În topul celor 306 localități cu rata de infectare mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori, ultimele locuri sunt ocupate de Doljești (Neamț) și Sohodol (județul Alba), cu rată de infectare de 3 la mie.

The post Peste 300 de localități din România au rata de infectare mai mare sau egală cu 3 la mia de locuitori. Județele cu cele mai mari incidențe appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code