Flux-stiri

Un medic a creat „Rape-Axe”, un dispozitiv cu țepi conceput pentru a preveni violul

atac cu toporulatac cu toporul

Violul și abuzul sexual sunt, din păcate, la ordinea zilei, în special în rândul fetelor tinere. Cifrele confirmă această altă pandemie: potrivit UN Women, aproximativ 15 milioane de adolescente cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani din întreaga lume au fost victime ale unor relații sexuale forțate, a scris publicația spaniolă La Vanguardia.

Medicul sud-african Sonette Ehlers a decis să ia măsuri împotriva acestui flagel, inventând și fabricând un dispozitiv numit Rape-axe, care este conceput pentru a preveni violul și toate consecințele acestui act.

Dispozitivul este un fel de prezervativ feminin din latex care se introduce în vagin ca un tampon. Este un dispozitiv de protecție, așa că trebuie purtat ca măsură de precauție. Femeia nu va simți nimic, dar violatorul va rămâne cu penisul deteriorat datorită țepușilor de pe dispozitiv.

Violatorul rămâne cu un penis deteriorat și prins în capcană.

În timp ce agresorul este rănit, victima poate să fugă și să ceară ajutor. În plus, violatorul nu va avea de ales decât să meargă la medic pentru a i se scoate dispozitivul printr-o mică intervenție chirurgicală. Până atunci nu va putea să o scoată și nici să urineze.

„Doare, nu va putea să urineze și să meargă când va fi atașat. Dacă încerci să o îndepărtezi, se va agăța și mai mult… Cu toate acestea, nu rupe pielea și nu există niciun pericol de expunere la lichide”, a declarat doctorul Ehlers.

Prin urmare, acest dispozitiv servește, de asemenea, la identificarea acestor agresori sexuali, deoarece ADN-ul găsit pe „Rape Axe” va fi același cu cel al victimei. Infractorul poate fi apoi condamnat cu ușurință.

The post Un medic a creat „Rape-Axe”, un dispozitiv cu țepi conceput pentru a preveni violul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code