Flux-stiri

Un militar român a murit călcat de un tanc într-un exercițiu de rutină la poligonul Smârdan

  • Un militar român a murit călcat de un tanc în poligonul Smârdan.
  • El avea 36 de ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit.
  • Săptămâna trecută, peste 1.000 de militari români și americani s-au antrenat în Poligonul din Smârdan.

Un militar român a decedat, astăzi, într-un accident, în poligonul Smârdan, din județul Galați. Din primele informații, ar fi fost vorba despre un accident în care un tanc a fost implicat, pe timpul unui exercițiu tactic doar cu militari români. El avea treizeci și șase de ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit.

Ministerul Apărării Naționale a deschis o anchetă și a sesizat Parchetul Militar. Săptămâna trecută, peste 1.000 de militari români și americani s-au antrenat în Poligonul din Smârdan.

„Din păcate, o activitate de instruire de rutină s-a transformat într-o tragedie”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, după ce un militar a murit într-un poligon din Smârdan, județul Galați.

„Sunt alături de familia militarului care și-a pierdut viața la Smârdan, pe timpul activității de instruire cu tancurile. Din păcate, o activitate de instruire de rutină s-a transformat într-o tragedie. Un om tânăr, de 36 de ani, și-a pierdut viața la datorie. Transmit condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească”, a transmit Nicolae Ciucă.

Un militar a murit, vineri, după ce a participat la un exercițiu de rutină, respectiv de conducere a unui tanc.

The post Un militar român a murit călcat de un tanc într-un exercițiu de rutină la poligonul Smârdan appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code