Flux-stiri

Un oraș din SUA interzice lătratul. Amenzi de 100 de dolari pentru animalele zgomotoase

Un labrador își așteaptă stăpânul în spatele unui geamUn labrador își așteaptă stăpânul în spatele unui geam

  • O suburbie din Chicago a adoptat o lege prin care limitează cât de mult pot latră câinii. Conform noii legi din Aurora, animalele nu mai pot face „zgomot excesiv”.
  • Orașul Aurora, de lângă Chicago, limitează de asemenea numărul de pisici și câini pe care le poate avea o gospodărie.
  • Aurora a aprobat recent o limită per gospodărie a numărului de pisici și câini, permițând câte două din fiecare animal de companie per gospodărie, conform FOX 32.

O suburbie din Chicago a adoptat o lege prin care limitează semnificativ lătratul câinilor. Conform noii legi din Aurora, animalele nu mai pot face „zgomot excesiv”.

Legea adoptată de Consiliul Local Aurora, suburbie a orașului Chicago, prevede că locuitorii au voie să aibă patru animale „însoțitoare”, care sunt definite drept „câine, pisică, dihor, iepure, cobai, hamster sau alt animal domestic similar ținut în mod obișnuit ca animal de companie”, potrivit NBC 5.

Cu toate acestea, există excepții de la regulă. Locuitorii vor putea deține mai mult de două pisici sau câini, dar trebuie să completeze o cerere de la controlul animalelor din oraș și să dovedească că toate animalele din gospodărie au fost microcipate, vaccinate și sterilizate sau sterilizate în ultimii cinci ani.

Problema pentru proprietarii de animale care fac „zgomot excesiv” este că fi amendați, conform noii legi, cu peste 100 de dolari.

Proprietarul animalelor care fac „zgomot excesiv” mai mult de 15 minute, între orele 07:00 și 22:00, vor fi amendați cu 100 de dolari, potrivit noii legi.

De la ora 22:01. până la 6:59 domineața, animalele nu pot face „zgomot excesiv” mai mult de 10 minute. Chiar și cei care vor chema Poliția pentru că sunt deranjați de lătratul câinilor din vecini trebuie să respecte anumite reguli.

Plângerile pentru „zgomot excesiv” trebuie surprinse în format audio sau video, făcute de două persoane din gospodării diferite, sau făcute de o singură persoană, dar susținute ulterior de oamenii legii, se arată în hotărârea adoptată de Consiliul Local Aurora.

The post Un oraș din SUA interzice lătratul. Amenzi de 100 de dolari pentru animalele zgomotoase appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code