Flux-stiri

Un ostatic german a fost eliberat după mai bine de patru ani de la răpirea sa în Sahel

  • Angajatul umanitar german Jörg Lange, care a fost răpit în 2018 în vestul Nigerului, a fost eliberat datorită serviciilor de informaţii marocane.
  • Vestea a pus capăt unor ani de incertitudine şi suferinţă pentru ostatic şi familia sa,  crescând speranţa în rândul familiilor altor ostatici.
  • Lange, în vârstă de 63 de ani, a fost predat joi, în nordul Mali, mediatorilor marocani care l-au dus la ambasada germană din capitala Mali, Bamako.

Angajatul umanitar german Jörg Lange, care a fost răpit în 2018 în vestul Nigerului, a fost eliberat datorită serviciilor de informaţii marocane, potrivit ziarului german Der Spiegel.

Vestea a pus capăt unor ani de incertitudine şi suferinţă pentru ostatic şi familia sa,  crescând speranţa în rândul familiilor altor ostatici.

Lange, în vârstă de 63 de ani, a fost predat joi, în nordul Mali, mediatorilor marocani care l-au dus la ambasada germană din capitala Mali, Bamako.

Lucrătorul umanitar german, care a fost ţinut ostatic mai mult de patru ani, este aşteptat să fie dus acasă pentru a se reuni cu familia sa.

Eliberarea sa confirmă cooperarea puternică dintre Maroc şi Germania în lupta împotriva terorismului, a extremismului transfrontalier şi a crimei organizate, anunţă sursa citată.

Jörg Lange lucra pentru ONG-ul HELP atunci când a fost răpit de bărbaţi înarmaţi pe motociclete în apropiere de oraşul Inates din Niger, în apropiere de graniţa cu Mali.

The post Un ostatic german a fost eliberat după mai bine de patru ani de la răpirea sa în Sahel appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code