Flux-stiri

Un pacient a murit din cauza unui virus asemănător cu Ebola. Trei cazuri, confirmate până acum

ebolaebola

  • Un pacient a murit din cauza unui virus asemănător cu Ebola, în timp ce al treilea caz din Marea Britanie este confirmat, potrivit autorităților sanitare.
  • Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) a precizat că persoana a murit la Spitalul Universitar Luton și Dunstable din Bedfordshire, în urma descoperirii altor două cazuri de virus asemănător Ebola în estul Angliei, care au fost anunțate miercuri.
  • Febra Lassa este cauzată de virusul Lassa.

Un pacient a murit din cauza unui virus asemănător cu Ebola, în timp ce al treilea caz din Marea Britanie este confirmat, potrivit autorităților sanitare, relateză Sky News.

Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) a precizat că persoana a murit în Bedfordshire, în urma descoperirii a două cazuri de virus asemănător Ebola în estul Angliei, care au fost anunțate miercuri.

Un pacient a murit din cauza unui virus asemănător cu Ebola, în timp ce al treilea caz din Marea Britanie este confirmat, potrivit autorităților sanitare.

Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) a precizat că persoana a murit la Spitalul Universitar Luton și Dunstable din Bedfordshire, în urma descoperirii altor două cazuri de virus asemănător Ebola în estul Angliei, care au fost anunțate miercuri.

Toate cele trei cazuri fac parte din aceeași familie care s-a întors recent din vestul Africii, unde, în unele părți, boala virală acută, transmisă de animale, este endemică, potrivit agenției.

Febra Lassa este cauzată de virusul Lassa.

Înainte de aceste ultime cazuri, au existat opt cazuri de febră Lassa importate în Marea Britanie începând din 1980.

Ultimele cazuri în Marea Britanie au fost înregistrate în urmă cu 13 ani.

Nu a existat nicio dovadă de transmitere ulterioară de la niciunul dintre aceste cazuri, a precizat Guvernul.

The post Un pacient a murit din cauza unui virus asemănător cu Ebola. Trei cazuri, confirmate până acum appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code