Flux-stiri

Un pictor român își va expune lucrările la Miami

Statuia LibertățiiStatuia Libertății

  • Silviu Drângă este un pictor român stabilit în Italia de 15 ani.
  • La finalul lunii noiembrie va expune la Scope Miami Beach.
  • Tabloul „Inofensiv” spune, prin pictură, realitatea pandemiei.

Silviu Drângă a plecat din țară în urmă cu 15 ani în Italia. La finalul lunii noiembrie, un tablou semnat de el va ajunge la celebra expoziție Scope Miami Beach. Din cei 140 de expozanți internaționali, tabloul „Inofensiv“ va fi licitat. Suma de pornire este de 1500 Euro.

A ajuns să fie unul dintre cei mai buni cotați pictori și să expună în toate orașele. În România pictura nu îl ajuta să supraviețuiască, dar Italia l-a urcat pe culmi.

„Pune-ți masca, ia-ți masca, este virusul, iar personajele sunt și personaje animate. Politica de azi, în viziunea mea, văd că se ocupă exact ca în Tom și Jerry, un Silvestru cu Coyote-ul. Te împușc, nu te mai împușc, te prind. Ei nu au niciodată un curs. Să spună că au încheiat tot, să tragă o linie. Asta este tot ce am vrut să transmit prin opera aceasta. Noi, ca populație nu suntem păpușile celor de Sus care ne joacă exact cum doresc ei”, a declarat Silviu.

În țara natală a avut ocazia să aibă o singură expoziție pe care a numit-o „Arta Răbdării pe Tărâm Străin”.

The post Un pictor român își va expune lucrările la Miami appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code