Flux-stiri

Un polițist din București și-a uitat arma în toaleta unei benzinării. S-a întors după ea, dar nu a mai găsit-o

  • După 14 minute, arma polițistului dispăruse din toaleta benzinăriei.
  • O femeie de 20 de ani a luat arma și a aruncat-o pe un teren viran.
  • Femeia, împreună cu un bărbat de 33 de ani, au fost reținuți de poliție.

Miercuri, un poliţist de la Secţia 9 din Capitală şi-a uitat arma în toaleta unei benzinării. După câteva minute, acesta s-a întors în benzinărie, însă arma dispăruse.

„În data de 15 decembrie 2021, un agent de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a intrat în toaleta unei benzinării, unde a uitat arma din dotare. În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul”, a transmis joi Poliţia Capitalei.

Au fost alertaţi poliţiştii aflaţi în teren şi, pe baza imaginilor, a fost identificată o tânără care a intrat în acelaşi spaţiu. Arma a fost recuperată de pe un teren viran, unde fusese aruncată.

Femeia de 20 de ani, care şi-ar fi însuşit arma, dar şi un bărbat de 33 de ani, au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Faţă de agentul de poliţie, încadrat în structura DGPMB din anul 2018, au fost începute cercetări.

The post Un polițist din București și-a uitat arma în toaleta unei benzinării. S-a întors după ea, dar nu a mai găsit-o appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code