Flux-stiri

Un sondaj de opinie relevă nivelul de încredere a publicului rus în Vladimir Putin

Discursul președintelui Vladimir Putin la reuniunea Clubului internațional de discuții„ Valdai". Textul integralDiscursul președintelui Vladimir Putin la reuniunea Clubului internațional de discuții„ Valdai". Textul integral

  • Procentul de încredere a cetățenilor ruși în președintele Vladimir Putin a scăzut cu 0,3% și s-a situat la 80,1%, potrivit Centrului de Cercetare a Opiniei Publice din întreaga Rusie.
  • Cifrele de evaluare pozitivă pentru premier și guvernul rus au fost de 53,1% (+0,7%) și, respectiv, 50,3% (-1,8%)”, subliniază raportul.
  • Sondajul a mai arătat că nivelul de susținere pentru partidul Rusia Unită a fost de 40,3%.

Procentul de încredere a cetățenilor ruși în președintele Vladimir Putin a scăzut cu 0,3% și s-a situat la 80,1%, potrivit Centrului de Cercetare a Opiniei Publice din întreaga Rusie, care a publicat rezultatele unui sondaj realizat în perioada 24-30 octombrie în rândul a 1.600 de respondenți cu vârsta de peste 18 ani.

Întrebați despre încrederea în Putin, 80,1% dintre respondenți au răspuns pozitiv (-0,3% în cursul săptămânii), iar rata de aprobare a activității președintelui rus a fost de 76,5% (-0,4% în cursul săptămânii)”, au precizat cei care au realizat sondajul.

Cifrele de evaluare pozitivă pentru premier și guvernul rus au fost de 53,1% (+0,7%) și, respectiv, 50,3% (-1,8%)”, subliniază raportul. Mihail Mișușin a fost creditat de 63,4% dintre respondenți (+0,9% în cursul săptămânii).

De asemenea, cei chestionați și-au exprimat încrederea în șefii diferitelor fracțiuni parlamentare. Liderul Partidului Comunist din Rusia (CPRF), Gennady Zyuganov, a fost creditat de 33% dintre respondenți (-0,1%), Serghei Mironov, liderul partidului O Rusie Justă – Pentru Adevăr, a primit 28,6% (-0,3%), liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR), Leonid Slutsky, a obținut 15,8% (+1,8%), iar liderul partidului Poporul Nou, Alexey Nechaev, a obținut 8,4% (+1,3%).

Sondajul a mai arătat că nivelul de susținere pentru partidul Rusia Unită a fost de 40,3% (-0,3%), iar CPRF a fost susținut de 9,9% (-1,2%). LDPR a obținut 8,6% (+0,4%), O Rusie Justă – Pentru Adevăr a fost susținut de 6,1% (+0,2%), iar cifrele partidului Noul Popor au ajuns la 4,2% (-0,3%).

The post Un sondaj de opinie relevă nivelul de încredere a publicului rus în Vladimir Putin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code