NEWSNET

Flux-stiri

Un tânăr din Dolj a evadat din arest. Este căutat de 800 de polițiști și de câini antrenați

Unul dintre poliţiştii reţinuţi în dosarul Piteşti are antecedente penale. Cum a devenit din „erou“ suspect de furtUnul dintre poliţiştii reţinuţi în dosarul Piteşti are antecedente penale. Cum a devenit din „erou“ suspect de furt

  • Un bărbat de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
  • Tânărul are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.
  • În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare avea încălţăminte de culoare închisă.

Bărbatul care, joi seara, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj a fost dat în consemn la frontieră. Este căutat de 800 de poliţişti şi de câini antrenaţi pentru misiuni de căutare.

Căutarea tânărului de 23 de ani, evadat în cursul serii trecute, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, a continuat pe parcursul întregii nopţi, fiind mobilizaţi peste 800 de poliţişti de la toate structurile, anunţă reprezentanţii Poliţiei.

De asemenea, tânărul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la fontiera de stat a României şi au fost instituite filtre rutiere în tot judeţul Dolj.

Fusese condamnat la 3 ani de închisoare

Totodată, au fost organizate echipe de căutare în municipiul Craiova, în oraşul Filiaşi şi în comunele Unirea şi Motăţei. În activităţi sunt folosiţi şi câini de urmă.

În plus, poliţiştii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului evadatului.

Un bărbat de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Tânărul are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare avea încălţăminte de culoare închisă.

Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

The post Un tânăr din Dolj a evadat din arest. Este căutat de 800 de polițiști și de câini antrenați appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code