Flux-stiri

Un trustu media italian interzice comentariile politice la TV

  • Trustul Mediaset nu își mai lasă prezentatorii să aibă opinii politice.
  • „Mediaset” fondat de Berlusconi impune noi reguli „de etică” .
  • Prezentatorii programelor de divertisemnt nu vor discuta politică.

Imagineazță-ți asta – cum ar fi ca la televizor prezentatorii să nu mai aibă voie să spună lucruri despre politică? Te duce cu gândul la Epoca Ceaușescu? …Se întâmplă și azi în Italia!

Trustul italian „Mediaset” – fondat de Berlusconi are o nouă conducere care pune la bătaie – noi reguli. Orice glumă, comentariu sau referință cu trimitere la politică sau politicieni – să fie făcute în programele de știri – „programele de divertisment, să rămână DOAR de divertisment” – explică compania. Și asta nu e tot. Prezentatorii și inivtații nu vor putea critica un alt program Mediaset sau colegii din breaslă.

Nu e prima dată când compania impune propriile reguli care taie din libertatea de exprimare. În 2004, a lansat un catalog cu 21 de reguli care să oprească orice bârfă despre viața vedetelor.

The post Un trustu media italian interzice comentariile politice la TV appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code