Flux-stiri

Un studiu de la Harvard de 85 de ani a descoperit lucrul nr. 1 care ne face fericiți în viață: Ne ajută să „trăim mai mult”

  • Întâlnirile cu prietenii și familia asigură fericirea.
  • Studiul despre fericire a fost făcut de cercetătorii de la Harvard.
  • Oamenii singuri sunt nefericiți și trăiesc mai puțin.

Dieta fericirii fură meseria psihologilor. Întâlnirile cu prietenii și familia sunt motivul pentru care zâmbim în fiecare zi.

Cariera, banii, sportul și dietele sănătoase ne definesc viața – dar fericirea depinde de oamenii din jurul nostru. Asta arată cel mai lung studiu despre fericire făcut de cercetătorii de la Universitatea Harvard.

Felul în care vorbim cu ceilalți și respectul cu care îi tratăm ne asigură biletul către o viață lungă și fericită. La polul opus, cei care stau mereu singuri și se izolează de ceilalți sunt nefericiți și trăiesc mai puțin. Specialiștii avertizează însă – „nu toate relațiile ne fac fericiți” .

Certurile cu prietenii sau partenerii abuzivi provoacă mai mult stres decât bună dispoziție.

The post Un studiu de la Harvard de 85 de ani a descoperit lucrul nr. 1 care ne face fericiți în viață: Ne ajută să „trăim mai mult” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code