Flux-stiri

Un ucrainean a oprit în dreptul unui tanc și i-a întrebat, în râs, pe ruși dacă au nevoie să fie remorcați înapoi în Rusia

  • Un ucrainean a oprit mașina pe care o conducea în dreptul unui tanc rusesc și i-a întrebat, în glumă, pe invadatori, dacă nu cumva au nevoie să fie remorcați înapoi în Rusia.
  • Înregistrarea începe cu șoferul care încetinește până la oprire în timp ce se apropie de tancul rusesc, care s-a „stricat” pe marginea drumului și așteaptă motorină.
  • Luptele au continuat în marile orașe ucrainene și în jurul acestora pentru a treia zi consecutivă.

Un șofer ucrainean a fost filmat în timp ce întreba, în glumă, soldați ruși dacă au nevoie de „remorcare înapoi în Rusia”, după ce a observat că tancul lor s-a defectat pe un drum în drum spre Kiev

Clipul, distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare, pare să arate o întâlnire între un grup de ucraineni și ruși. Trupele ruse s-ar fi blocat pe marginea unui drum în afara capitalei ucrainene.

Înregistrarea începe cu șoferul care încetinește până la oprire în timp ce se apropie de tancul rusesc, care s-a „stricat” pe marginea drumului și așteaptă motorină.

Șoferul ucrainean le vorbește rușilor care rămân fără combustibil în drum spre Kiev: „S-a stricat vehiculul? – Nu, așteptăm motorină. – Pot să vă remorchez înapoi în Rusia! – [rușii râd] – Știți unde mergeți? – Nu… Ce scrie la știri? – Ucraina câștigă. Băieții voștri se predau”.

Șoferul ucrainean își coboară geamul înainte de a se oferi în glumă să tracteze trupele înapoi în Rusia, provocând hohote de râs din partea tuturor celor implicați.

Sute de persoane, printre care și fostul jurnalist ucrainean Victor Kovalenko, au intrat pe Twitter pentru a împărtăși o traducere a acestui schimb de replici pline de umor.

Luptele au continuat în marile orașe ucrainene și în jurul acestora pentru a treia zi consecutivă, în timp ce Ministerul Apărării de la Kiev a estimate, sâmbătă, pierderile Rusiei la aproximativ 2.800 de soldați, 80 de tancuri, 516 vehicule blindate, precum și zece avioane și șapte elicoptere.

Experții în informații au prezis că războiul de 15 miliarde de lire sterline pe zi al lui Vladimir Putin cu Ucraina nu mai merge conform planului din cauza „încrederii excesive” a Kremlinului, a planificării deficitare și a „șocului” față de rezistența acerbă opusă de ucrainenii care luptă pentru supraviețuirea națională, potrivit Daily Mail.

The post Un ucrainean a oprit în dreptul unui tanc și i-a întrebat, în râs, pe ruși dacă au nevoie să fie remorcați înapoi în Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code