Flux-stiri

Unul dintre sediile AUR a fost vandalizat pentru a doua oară

  • Sediul partidului AUR, din Bocșa, județul Caraș-Severin ar fi fost vandalizat sâmbătă de către mai multe persoane.
  • Polițiștii spun că, în urma actlului de vandalism produs la sediul AUR, au fost sparte geamurile clădirii, fără însă ca cineva să fi pătruns în interior.
  • Este a doua oară când sediul din Bocșa al AUR este vandalizat.

Sediul partidului AUR din Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost sâmbătă vandalizat pentru a doua oară, după ce, în luna august a anului precedent, același sediu a fost vandalizat. Polițiștii spun că persoane necunoscute au spart geamurile clădirii, fără însă ca cineva să fi pătruns în interior.

Actele de vandalism ar fi avut loc sâmbătă, spun reprezentanții Poliției Caraș-Severin, iar despre acest fapt a fost sesizată Poliția orașului Bocșa.

Aspectele sesizate sâmbătă fac obiectul unui dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, ancheta fiind în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Duminică, după ora 14.00, prin apel 112, a fost sesizat și Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, cu privire la informațiile potrivit cărora sediul AUR din Bocșa a fost vandalizat, semnalate anterior în spațiul public.

În prezent, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Este a doua oară când sediul AUR din Bocșa este vandalizat, prima dată fiind pe 12 august, anul trecut.

The post Unul dintre sediile AUR a fost vandalizat pentru a doua oară appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code