Flux-stiri

Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, vine în România după congresul PNL

  • Şefa Comisiei Europene vine la Bucureşti pentru aprobarea PNRR.
  • Ursula von der Leyen ajunge în România pe 27 septembrie

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine în România în data de 27 septembrie pentru aprobarea PNRR, în valoare de 29,2 miliarde de euro, a anunţat purtătoarea de cuvânt a instituţiei, Dana Spinanţ.

Vizita va avea loc după congresul PNL.

„Pot confirma că evaluarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României va fi finalizată în următoarele zile şi că preşedinta Comisiei Europene va vizita Bucureştiul pe data de 27 septembrie”, a spus Dana Spinanţ într-un briefing de presă.

Vizita va avea loc după congresul Partidului Naţional Liberal, care are loc pe 25 septembrie. În cursa pentru preşedinţia partidului s-au înscris Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a participat la toate semnările programelor naţionale de redresare şi rezilienţă şi de aceea vine şi în România, declara vineri dimineaţă eurodeputatul Gheorghe Falcă. El afirma că Ursula von der Leyen va veni în România pe 24 septembrie.

The post Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, vine în România după congresul PNL appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code