Flux-stiri

Fotbalul pe consolă va deveni la fel de mediatizat ca fotbalul real. Cum poți face o carieră dintr-o „joacă”

Fotbalul este unul dintre sporturile care creează unele dintre cele mai arzătoare pasiuni. Poate fi jucat alături de prieteni pe teren sau profesionist, dacă alegem să facem o carieră din asta.

Sunt însă jucători profesioniști și în online. Unul dintre ei este Cosmin Petrescu, component al naționalei de e-fotbal a României. A dus joaca pe consolă la nivelul următor și face o carieră din asta. Cosmin spune că antrenamentul în online este la fel de important ca antrenamentul echipelor de fotbal real.

Cosmin Petrescu: Eu de obicei îmi filmez meciurile și apoi le analizez. Văd ce trebuia să fac bine, ce am greșit, ce am făcut bine. Îmi studiez adversarii, pentru că ai șanse foarte mari să pici la turnee împotriva jucătorilor cu care te antrenezi, și atunci tu trebuie să știi la ce să te aștepți din partea lor.

Fotbalul pe consolă va deveni în câțiva ani la fel de mediatizat ca fotbalul real. Cosmin spune că turneele la care participă fac deja furori printre pasionații de gaming.

Cosmin Petrescu: 3 zile am fost televizati non stop, și lumea deja era foarte atrasă de FIFA. De exemplu, și când mă duc în mall mi s-a întâmplat să ma cunoască oameni aici, în Anglia. În România nu mai zic, mă recunosc foarte mulți, oriunde mă duc mă recunosc persoane.

Despre strategiile pe care le are Cosmin la meciurile importante, cardurile preferate în FIFA, planurile de viitor și câte ore petrece Cosmin pe zi pentru a rămâne în top, afli din emisiunea Viața mea în fotbal, pe care o găsești pe site-urile alephnews.ro și mediafax.ro.

The post Fotbalul pe consolă va deveni la fel de mediatizat ca fotbalul real. Cum poți face o carieră dintr-o „joacă” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code