Flux-stiri

USR, atac la Klaus Iohannis: „A permis acțiunile haotice ale lui Cîțu dar nu se grăbește să organizeze consultări”

Reacția USR după conferința de presă a Președintelui IohannisReacția USR după conferința de presă a Președintelui Iohannis

  • USR PLUS îl îndeamnă pe preşedintele Klaus Iohannis să nu tragă de timp şi să medieze criza politică.
  • Reacţia vine după ieşirea publică a şefului statului, în care a anunţat că va convoca partidele la consultări abia săptămâna viitoare.
  • Klaus Iohannis va convoca partidele la consultări abia săptămâna viitoare.

Biroul Naţional al USR a luat act „cu neplăcută surprindere” de faptul că preşedintele Klaus Iohannis „a permis acţiunile pripite, haotice şi prost concepute ale fostului premier Florin Cîţu, prin care a scos USR de la guvernare”, dar nu se grăbeşte să organizeze consultări cu partidele.

„Este evident că organizarea rapidă a consultărilor şi desemnarea unui premier capabil să creeze o majoritate sunt singura modalitate de a rezolva rapid această criză politică. Acesta nu poate fi Florin Cîţu, care tocmai a demonstrat că e capabil să creeze o majoritate în Parlament, însă împotriva sa, nu pentru un guvern funcţional”, transmite USR.

Formaţiunea îl îndeamnă pe Iohannis să nu tragă de timp şi să medieze politic această criză.

Klaus Iohannis va convoca partidele la consultări abia săptămâna viitoare, pentru a le da timp să se întrunească şi să găsească „abordări mature”.

The post USR, atac la Klaus Iohannis: „A permis acțiunile haotice ale lui Cîțu dar nu se grăbește să organizeze consultări” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code