Flux-stiri

Vacanțele îi sperie pe italieni. 40% dintre ei sunt anxioși pentru că nu știu unde merg la vară

  • Italienii au transformat stresul concediului în fobie: notriphobie.
  • 40% dintre italieni sunt anxioși pentru că nu știu unde merg la vară.
  • 6% dintre italieni aleg unde să meargă în vacanță în ultimul moment.
  • Peste 50% dintre italieni vor să-și petreacă concediul la mare sau în străinătate.
  • 50% merg în vacanță cu partenerul, 30% cu familia și 20% cu prietenii.

Ei vara chiar dorm. Notriphobie: să ai vacanță, dar să nu știi unde să mergi. „Unde mă duc în vacanță?” e întrebarea care îi bagă în sperieți pe italieni. Așa a luat naștere notriphobia. 40% dintre italieni se tem și sunt anxioși pentru că nu s-au hotărât unde merg în vacanță.

Generația Z e organizată, doar 6% dintre tineri aleg o destinație pe ultima sută de metri. Mai mult de jumătate dintre italieni preferă să își petreacă concediul la mare sau în străinătate în țări precum Grecia, Spania și Croația sau, din afara Europei, in Japonia sau Tunisia.

De plecat, preferă să plece in concediu in august. Aproape jumătate dintre italieni merg în vacanță cu partenerul, 30% merg cu familia, iar restul cu prietenii.

The post Vacanțele îi sperie pe italieni. 40% dintre ei sunt anxioși pentru că nu știu unde merg la vară appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 60 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code