Flux-stiri

Vaccinul Pfizer este sigur pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani

Doze de vaccin Pfizer.Doze de vaccin Pfizer.

  • Conform celor mai recente rezultate ale testelor clinice, vaccinul Pfizer este sigur pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.
  • Copiii între 5 și 11 ani ajung la un nivel de anticorpi pe care îl au și adolescenții în urma vaccinării cu cele două doze.

În urma testelor clinice, Pfizer și partenerii de la BioNTech au declarat că vaccinul este sigur pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, relatează Wall Street Journal.

Pfizer a mai declarat că va oferi rezultatele autorităților de reglementare din SUA și din alte țări și va solicita autorizare de urgență în Statele Unite ale Americii.

În urma testelor, Pfizer a constatat că cele două doze de vaccin Pfizer sunt sigure pentru copii, iar nivelul anticorpilor generați se apropie de nivelul de anticorpi pe care îl capătă un adolescent în urma vaccinării.

The post Vaccinul Pfizer este sigur pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code