Flux-stiri

Primele imagini cu momentul în care atacatorul de la universitatea din Rusia a fost rănit. Tânărul a omorât 8 persoane. VIDEO

Momentul în care atacatorul din Perm, Rusia, este rănit.Momentul în care atacatorul din Perm, Rusia, este rănit.

Au apărut primele imagini cu momentul în care atacatorul din Rusia a fost rănit. Luni, 20 septembrie, a avut loc un atac armat la o universitate din Rusia, din Perm.

Atacatorul a împușcat mortal opt persoane, iar cel puțin 24 de persoane au fost rănite. Tânărul are peste18 ani și a intrat înarmat în campusul universității.

Mesajul atacatorului pe o rețea de socializare: „Ceea s-a întâmplat nu a fost un atac terorist. Nu am stat în organizații extremiste și nu am fost un om religios. Nimeni nu știa ceea ce plănuiam să fac. Am organizat totul singur. M-am gândit mult la asta, au trecut anii și acum am înțeles că a venit momentul mult visat. Pentru mine nu conta ce foloseam pentru atac. Putea fi o armă, o mașină sau o bombă”.

Ziua de 21 septembrie a fost decretată zi de doliu în Perm.

The post Primele imagini cu momentul în care atacatorul de la universitatea din Rusia a fost rănit. Tânărul a omorât 8 persoane. VIDEO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code