Flux-stiri

INSP: Peste 88% din decesele de COVID înregistrate în ultima săptămână au fost la persoane nevaccinate

Statele Unite au trecut de jumătate de milion de morți din cauza COVIDStatele Unite au trecut de jumătate de milion de morți din cauza COVID

  • 88,4% din decesele din ultima săptămână au fost raportate la persoane nevaccinate.
  • INSP anunță că 93,2% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate asociată.
  • 70,5% din cazurile COVID-19 din ultima săptămână au fost confirmate la persoane nevaccinate.

În săptămâna 22-28 noiembrie, 88,4% din decesele provocate de COVID-19 au fost raportate la persoane nevaccinate. Potrivit datelor transmise de INSP, 70,5% dintre cazurile COVID-19 și 88,4% din decese au fost înregistrate la persoane nevaccinate.

De la începutu pandemiei până la momentul actual, 85,8% din totalul deceselor au fost raportate la persoane care aveau vârsta peste 60 de ani, iar 54,8% din decese au fost la bărbați. Conform INSP, 93,2% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 reamintește că vaccinarea este cea mai simplă metodă prin care putem învinge virusul.

The post INSP: Peste 88% din decesele de COVID înregistrate în ultima săptămână au fost la persoane nevaccinate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code