NEWSNET

Flux-stiri

Risc major ca Omicron să fie în România. Ministerul Sănătății: „Există o suspiciune înaltă la două dintre persoanele testate pozitiv la întoarcerea din Africa”

Medic care se află într-un laborator medical.Medic care se află într-un laborator medical.

  • Ministerul Sănătății: „Suspiciune înaltă pentru varianta Omicron” la două dintre persoanele testate pozitiv la întoarcerea din Africa
  • Cele trei persoane care au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 sunt complet vaccinate

În urma primelor teste, la două dintre cele 3 persoane testate există o suspiciune înaltă pentru varianta Omicron a virusului SARS-Cov-2, transmite, joi, Ministerul Sănătății.

Procesul de secvențiere a genomului pentru tulpina Omocrin se realizează în mai multe etape, pe parcursul mai multor zile.

Totuși, în urma primelor teste, la două dintre cele 3 persoane testate există o suspiciune înaltă pentru varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2, potrivit Ministerului Sănătății.

„Cele trei persoane care au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 sunt complet vaccinate. Toate trei persoanele infectate sunt asimptomatice, cu o stare de sănătate bună și se află în izolare și monitorizare”, potrivit sursei citate.

Este vorba despre cei doi români întorși din Africa de Sud, care sunt carantinți în Brașov și Vaslui.

The post Risc major ca Omicron să fie în România. Ministerul Sănătății: „Există o suspiciune înaltă la două dintre persoanele testate pozitiv la întoarcerea din Africa” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code