NEWSNET

Medicale Flux-stiri

Vaccinurile anti-covid letale: au aceeași rată de deces precum virusul.

Un tânăr de 35 de ani, din Vaslui, a murit la aproximativ 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19.

El suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă, iar potrivit declaraţiei membrilor familiei, vineri, a fost prezent la o şedinţă de dializă, după care a făcut rapelul, iar în cursul serii s-a simţit rău, starea sa degradându-se ulterior. În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

“Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, informează Agerpres.Tânărul decedat fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat.

Cauza decesului, stabilită în urma necropsiei: reacție după vaccin. Andrei Zaharia este fratele cunoscutului artist vasluian Romeo Zaharia. În ciuda problemelor de sănătate, tânărul era împlinit. Avea doar 35 de ani, iar în vară urma să sărbătorească doi ani de căsnicie.

Familia tânărului crede că şi dializa şi vaccinul a fost prea mult într-o singură zi pentru trupul firav al lui Andrei şi este foarte posibil ca vaccinul să-i fi grăbit sfârşitul. Moartea sa a fost un şoc pentru apropiaţi.

Alt caz, astăzi Un student la medicină în vârstă de 24 de ani a fost găsit mort, la 10 zile după ce se vaccinase cu serul AstraZeneca.

Potrivit informaţiilor cotidianului, tânărul din La Turballe (Loire-Atlantique) fusese vaccinat cu serul AstraZeneca pe 8 martie. Procuratura din Nantes a deschis o anchetă asupra cauzelor morţii şi a dispus, de asemenea, o autopsie.

Anthony R., student în anul şase ani la medicină, ar fi fost găsit mort în apartamentul său de către pompieri, după ce familia a alertat autoritāţile, îngrijorate de absenţa acestuia.

Potrivit sursei citate, un document care indică faptul că tânărul fusese vaccinat pe 8 martie cu serul AstraZeneca ar fi fost găsit la faţa locului de către poliţie. O sursă apropiată dosarului, citată de ziar, a precizat că raportul autopsiei ar arăta „sângerări interne cauzate de tromboză”.

În România, numărul deceselor după administrarea rapelurilor la vaccin a atins un prag psihologic.

Marius Leontiuc
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code