Editorial Flux-stiri

Opinie: Radu Tudor de la Antena3, consideră și el cam teroriști (trolii) pe cei care contestă măsurile prin opinile lor?

Radu Tudor este de părere că presiunea psihică din ultima vreme este inevitabilă după un an de pandemie. „Este de înțeles faptul că, după un an de pandemie, a apărut o presiune psihică, inevitabilă. Noi nu am mai trăit așa ceva. Teama de virus, teama de boală, știrile negative despre infectări, internări la ATI, decese pot să producă o stare psihică vulnerabilă. Aceasta este explicația obiectivă a faptului că foarte mulți oameni sunt afectați din punct de vedere emoțional și psihic de această pandemie. Lucrurile acestea se întâmplă în astfel de evenimente medicale.

Latura subiectivă este generată de un război hibrid, de o amploare fără precedent. România e supusă acest război hibrid folosindu-se conturi false pe Facebook, trolli, care, probabil, în trecut au fost în slujba unui partid, iar astăzi în slujba altui partid. Sunt folosite campanii de manipulare, de fake news, instigare la ură, intoleranță, amenințare. Am fost avertizați că acest război hibrid exact așa se va manifesta. Ani de zile, am ignorat aceste manifestări”, a spus Radu Tudor, citat de antena3.ro

Această opinie este ceva mai voalată, mai elegantă decât cea a domnului Câțu, dar vine, cred eu, din partea sistemului. Sistemul,cred eu, a trecut de partea LGBTQ și a noii ordini mondiale. Să înțeleg că cine se opune vaccinului este considerat agentură sau troliu? observ că domnul din ce în ce mai vădit este pe o altă frecvență total diferită decât domnul Gâdea. Poate mă înșel și nu am înțeles bine prin propriul filtru.

Poate sunt eu răutăcios și nu văd obiectiv. Sigur, întregul discurs poate fi interpretat și vice versus despre cei care încearcă să inducă o teamă în rândul populației pentru a prelua controlul, dar de la început ne-a spus la cine se referă „Este de înțeles faptul că, după un an de pandemie, a apărut o presiune psihică, inevitabilă…Ceea ce se întâmplă acum e un război hibrid, foarte bine stimulat. Are drept obiectiv destabilizarea psihică, emoțională a României. Astfel de operațiuni se regăsesc și în alte țări”, a adăugat Radu Tudor. Când vorbim de război ne referim la războinici, dar sigur întrebarea rămâne, Domnule Radu Tudor considerați și dvs. teroriști pe cei ce combat măsurile restrictive de libertate? Dvs. știți că de un an de zile românii nu au voie să se căsătorească, să aibe mese de botez pentru că așa dorește un islamist radical? Știți acest lucru? Știți că oricine încearcă să conteste măsurile, judecătorii ICCJ nici nu pun acțiunea pe fond, invocă excepția lipsei de interes? Sub acest aspect, este un război hibrid dus împotriva libertății oamenilor și nu invers.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse, Ziar de Știri

Share this:

(Visited 37 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code