Flux-stiri

Valentin Stan: „Vezi băieții ăștia din Vest, nu prea se vaccinează. Știi de ce? Îi prostești mai greu” – VIDEO

  • Valentin Stan: Cei care mor în spitalele noastre, mor pentru că asta e grija guvernului
  • Valentin Stan: Adaptăm vaccinurile la o nouă variantă, dar nu înainte să consumăm ce s-a dat pe piață. Poți să lași miliardele în ploaie?
  • Valentin Stan: Gheorghiță ne învață că vaccinații răspândesc virusul mai puțin

Inegalabilul Valentin Stan s-a întors la Marius Tucă. Analistul ne-a vorbit despre tot ce mișcă-n țara asta, cele văzute, dar și cele nevăzute. Iată cele mai importante declarații.

Valentin Stan: „Care nu investește în sănătatea oamenilor și cei care mor în spitalele noastre, mor pentru că asta e grija guvernului. Știm că nu există testare gratuită în spitale. În momentul în care vezi așa ceva îți pui întrebarea , cum e cu vaccinarea asta? Vezi băieții ăștia din vest, nu prea se vaccinează . Știi de ce? Îi prostești mai greu pentru că sunt obișnuiți cu cei care mint. Ăștia nu prea pun botul”

Valentin Stan: „Adaptăm vaccinurile la o nouă variantă, dar nu înainte să consumăm ce s-a dat pe piață. Poți să lași miliardele în ploaie? Nu poți! Valentin Stan: Nu există grija față de poporul român fără testare gratuită, fără tratament. Statul român nu a livrat 2 componente esențiale, fără de care nu poți gestiona testarea gratuită”

Valentin Stan: „Gheorghiță ne învață că vaccinații răspândesc virusul mai puțin. Unde a învățat treaba asta cu știință ? Deci vaccinații nu transmit. Datele astea arată că din internările recente pentru virus, din 55 de pacienți, o persoană a fost nevaccinată”

The post Valentin Stan: „Vezi băieții ăștia din Vest, nu prea se vaccinează. Știi de ce? Îi prostești mai greu” – VIDEO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 31 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code