Flux-stiri

Valeriu Gheorghiţă, citate din Banksy și Aristotel în mesajul trimis la un an de când conduce CNCAV

valeriu-gheorghitavaleriu-gheorghita

Medicul Valeriu Gheorghiţă foloseşte citate motivaţionale din Aristotel şi Banksy în mesajul aniversar cu ocazia anului împlinit la conducerea Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID. Medicul se întreabă dacă ar mai accepta funcţia, dar şi răspunde.

„Azi se împlineşte un an de la desemnarea mea în calitate de Preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19! Am fost onorat şi pe deplin conştient de responsabilitatea care mi-a fost încredinţată! În tot acest timp am fost dedicat acestui demers, m-am implicat cu toată priceperea mea în organizarea campaniei de vaccinare care a debutat fix la 5 săptămâni de la numirea mea, adică pe 27 decembrie 2020! Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: transparenţă, onestitate, decizii bazate de date ştiinţifice, echilibru, deschidere spre dialog şi comunicare cu toţi cei implicaţi în implementarea strategiei de vaccinare, empatie şi înţelegere faţă de ezitările şi preocupările oamenilor”, scrie medicul Valeriu Gheorghiţă.

Medicul spune că s-a întrebat cu onestitate dacă ar mai accepta această „responsabilitate enormă”: „răspunsul a fost fără ezitare DA, deşi nu este deloc uşor…ba dimpotrivă! Dar mi-au venit în minte două citate geniale care m-au inspirat în cazul acesta, şi anume: <Există un singur mod de a evita critica: fă nimic, spune nimic şi fii un nimic> – Aristotel, ;Când oboseşti, învaţă să te odihneşti, nu să renunţi> – Banksy. Le mulţumesc celor dragi din familie care încă mă mai sprijină (?), le mulţumesc colegilor mei din CNCAV alături de care am depăşit toate provocările din acest an, şi nu în ultimul rând, îi mulţumesc domnului preşedinte Klaus Iohannis pentru încrederea şi suţinerea acordate în coordonarea campaniei de vaccinare!”, adaugă medicul.

The post Valeriu Gheorghiţă, citate din Banksy și Aristotel în mesajul trimis la un an de când conduce CNCAV appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code