Flux-stiri

Veverița „teroristă”. A mușcat 18 localnici în două zile

  • O veveriță teroristă a mușcat 18 localnici din orașul Bucley din Țara Galilor.
  • Veverița agresivă a fost prinsă în cele din urmă și dusă în pădure.
  • Un bărbat din Singapore a fost mușcat de 26 de ori de un grup de vidre.

Pericolele pândesc și în natură! Veverița însetată de sânge a atacat 18 localnici din orașul galez Buckley în 48 de ore.

Sub aparența unui animal simpatic și inofensiv, s-a strecurat prin grădinile oamenilor și a mușcat mâinile care încercau să o hrănească. Majoritatea victimelor au făcut coadă la spital să se vaccineze împotriva turbării. Răzbunător, un bărbat care aproape a rămas fără degetul mare, a pândit veverița, a prins-o într-o cursă și a dus-o într-o pădure.

Veverițele cenușii au fost aduse pentru prima dată în Marea Britanie din America de Nord în 1876. Wildlife Life Trust estimează că există 2,5 milioane de veverițe cenușii în circulație pe teritoriul britanic. Veverița cenușie este protejată prin lege în Marea Britanie.

A pățit-o rău și un bărbat din Singapore. Un grup de vidre l-au făcut ciur: l-au mușcat de 26 de ori în 10 secunde. Bietul om a chemat salvarea să îl ducă la spital. A primit injecții antirabice și antibiotice, plus o factură dureroasă: o mie de euro pentru tratament.

The post Veverița „teroristă”. A mușcat 18 localnici în două zile appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code