Flux-stiri

Vladimir Putin: „Operaţiunea Forţelor Armate Ruse în Ucraina se dezvoltă cu succes, strict conform planurilor”

  • Putin le-a instruit guvernanților să ofere sprijin direcționat rușilor care se află într-o situație dificilă de viață.
  • Președintele rus a anunțat că toate plățile regiunilor la împrumuturile bugetare vor fi amânate, vom indexa suplimentar subvențiile pentru a egaliza bugetele.
  • Putin a mai spus că încercarea Occidentului de a avea dominație globală „se apropie de sfârșit”.

Vladimir Putin face noi declarații despre operațiunea din Ucraina. „Tacticile Ministerului rus al Apărării din Ucraina s-au justificat pe deplin, totul se face pentru a evita pierderile în rândul populației civile. Patrushev i-a spus lui Sullivan despre necesitatea opririi sprijinului SUA pentru neonaziştii din Ucraina şi transferul de mercenari străini, a cerut refuzul de a furniza arme regimului de la Kiev”.

Putin a spus că Occidentul a declarat efectiv Rusia în stare de neîndeplinire a obligației, ca parte a sancțiunilor sale asupra conflictului din Ucraina și că conflictul a fost doar un pretext pentru Occident pentru a impune sancțiuni.

„Occidentul nici măcar nu se obosește să ascundă faptul că scopul său este de a deteriora întreaga economie rusă, fiecare rus”, a spus el.

Cuvintele lui Putin vin după ce ministrul rus de externe Serghei Lavrov a spus că statutul neutru al Ucrainei este „serios discutat” și că formulările specifice sunt „aproape de acord”.

Președintele rus a vorbit după ce președintele Zelenski s-a adresat Congresului SUA. Putin nu a menționat discursul președintelui Zelenski în care și-a repetat apelurile pentru ca SUA să impună o zonă de excludere a zborului, dar a atacat Occidentul pentru că are „obiective geopolitice care nu includ o Rusie puternică și independentă”.

Acesta a adăugat că Occidentul încearcă să „anuleze” Rusia și că încercarea Occidentului de a avea dominație globală „se apropie de sfârșit”.

Preșesintele rus a spus că banca centrală nu va trebui să imprime bani, avem venituri pe piață și că dificultățile cheie sunt legate de furnizarea de componente, echipamente, materiale de construcție și organizarea muncii contractorilor. De asemenea, el a anunțat toate plățile regiunilor la împrumuturile bugetare vor fi amânate, vom indexa suplimentar subvențiile pentru a egaliza bugetele

Putin a susținut în continuare că Ucraina a planificat o agresiune împotriva Rusiei, care va fi susținută de puterile occidentale. El a mai spus că puterile occidentale vor să creeze o „anti-Rusie” și nu le pasă de poporul ucrainean. Președintele rus a adăugat că Occidentul împinge Ucraina să „continue vărsarea de sânge” furnizându-i arme.

„Patrushev a abordat, de asemenea, subiectul activităților instalațiilor biologice militare controlate de SUA de pe teritoriul ucrainean. Dacă trupele ruse ar acționa doar în Donbass, acest lucru nu ar duce la eliminarea amenințării, o nouă linie de front s-ar afla acolo. Operaţiunea Forţelor Armate Ruse în Ucraina se dezvoltă cu succes, strict conform planurilor. Tactica Forțelor Armate RF în timpul desfășurării unei operațiuni militare speciale s-a justificat pe deplin”, a spus Vladimir Putin.

Președintele rus a spus că înainte de începerea operațiunii, Moscova i-a oferit Kievului să retragă trupele din Donbass, dar aceștia au refuzat. El a precizat că atacul Kievului asupra Donbassului și Crimeei a fost doar o chestiune de timp, Rusia a împiedicat acest lucru.

„Atacul Punctul U de la Kiev asupra Donețk din 14 martie a fost un act de terorism sângeros”, a spus Putin.

„Atacul Kievului asupra Donbassului și Crimeei a fost doar o chestiune de timp, Rusia a împiedicat acest lucru. Atacul Tochka-U de la Kiev asupra Doneţk din 14 martie a fost un act de terorism sângeros. Președintele Federației Ruse a comparat acțiunile autorităților de la Kiev cu încercările naziștilor de a permite cât mai multe victime înainte de înfrângere, a transmis președintele rus.

Acesta a adăugat că Federația Rusă nu a avut altă opțiune pentru a-și asigura securitatea, cu excepția unei operațiuni militare speciale în Ucraina și că Moscova nu va permite niciodată Ucrainei să servească drept trambulină pentru amenințările împotriva Rusiei.

The post Vladimir Putin: „Operaţiunea Forţelor Armate Ruse în Ucraina se dezvoltă cu succes, strict conform planurilor” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code