NEWSNET

Flux-stiri

Vreme deosebit de rece în Capitală, în weekend. Termometrele nu vor urca mai sus de 14 grade Celsius

Un bărbat care traversează strada în timp ce ține o umbrelă.Un bărbat care traversează strada în timp ce ține o umbrelă.

Meteorologii anunță că vremea în Capitală va fi deosebit de rece, de vineri până duminică, iar vântul va sufla cu putere.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea în Capitală va fi deosebit de rece pentru prima decadă a lunii octombrie.

Temperaturi maxime de vineri până duminică vor fi situate între 12 și 14 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade.

Cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a intervalului, iar mai ales în noaptea de vineri spre sâmbătă va ploua. Vântul va sufla moderat, temporar cu unele intensificări ce vor atinge viteze, în general 40 – 50 km/h.

The post Vreme deosebit de rece în Capitală, în weekend. Termometrele nu vor urca mai sus de 14 grade Celsius appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code