Flux-stiri

„West Side Story” se prăbușește la box-office cu un debut dezamăgitor de 10 milioane de dolari

"West Side Story" se prăbușește la box-office cu un debut dezamăgitor de 10 milioane de dolari"West Side Story" se prăbușește la box-office cu un debut dezamăgitor de 10 milioane de dolari

  • Publicul nu și-a deschis portofelele pentru a vedea pe marele ecran rivalitatea infamă dintre Sharks și Jets.
  • „West Side Story”, remake-ul lui Steven Spielberg al musicalului clasic, a avut un debut slab în box office, cu o încasare de doar 10,5 milioane de dolari din 2.820 de săli de cinema.

Este un motiv de îngrijorare, deoarece Disney și 20th Century Studios au cheltuit 100 de milioane de dolari pentru a readuce povestea de dragoste shakespeariană în timpurile moderne și riscă să piardă milioane de dolari, dacă „West Side Story” nu rezistă la box office în perioada sărbătorilor și a sezonului Oscarurilor, scrie Variety.

Este posibil să fie posibil să atragă cinefilii între Crăciun și Anul Nou, dar este un început prost pentru unul dintre cele mai apreciate filme ale anului din punct de vedere critic – și care a fost lansat exclusiv în cinematografe.

Deși fiecare nou film muzical de cinema s-a luptat să atragă publicul în vremuri COVID, este îngrijorător atât pentru operatorii de teatru, cât și pentru studiourile tradiționale faptul că „West Side Story” – una dintre cele mai iubite povești din istoria teatrului muzical și în regia celui mai de succes regizor de film de la Hollywood din punct de vedere comercial – a vândut mai puține bilete în primul weekend decât „In the Heights” (debut de 11,5 milioane de dolari), o proprietate de cântec și dans mai puțin cunoscută care a avut premiera simultan la HBO Max.

„West Side Story” a câștigat cel puțin mai mult decât recenta adaptare a Universal „Dear Evan Hansen”, care a avut premiera cu 7,4 milioane de dolari, dar nu este chiar o ștachetă înaltă, având în vedere că „Dear Evan Hansen” a fost criticat de critici. În plus, „In the Heights” și „Dear Evan Hansen” au costat mult mai puțin decât „West Side Story”.

The post „West Side Story” se prăbușește la box-office cu un debut dezamăgitor de 10 milioane de dolari appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code