Flux-stiri

Will Smith a cerut scuze Academiei de Film și lui Chris Rock pentru gestul său de la Gala Premiilor Oscar: „Violența în toate formele sale este otrăvitoare și distructivă”

  • Actorul american Will Smith i-a cerut scuze comediantului Chris Rock pentru palma pe care i-a dat-o chiar în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar.
  • Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a descris comportamentul său, la o zi după incident, drept „inacceptabil și de neiertat.
  • Smith a adăugat că, o glumă pe seama stării medicale a soției lui, a fost prea mult pentru el.

Actorul american Will Smith i-a cerut scuze comediantului Chris Rock pentru palma pe care i-a dat-o chiar în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, după ce Rock, în calitate de prezentator, a făcut o glumă la adresa soției lui Smith, care are alopecie.

Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a descris comportamentul său, la o zi după incident, drept „inacceptabil și de neiertat” și a cerut iertare pentru gest atât lui Chris Rock, cât și grupului care organizează Gala Premiilor Oscar – Academiei de Arte și Științe Cinematografice din SUA.

„Violența în toate formele sale este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de aseară la Premiile Oscar a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional. Aș dori să-mi cer scuze în mod public, Chris. Am întrecut măsura și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu a fost un indiciu al bărbatului care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății”, a scris Will Smith, luni, într-o postare pe care a publicat-p pe contul său de Instagram.

Totodată, actorul a prezentat scuze tuturor celor care au urmărit emisiunea.

Aș dori, de asemenea, să îmi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care au urmărit emisiunea în întreaga lume. Aș dori să îmi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund faptul că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost, de altfel, o călătorie superbă pentru noi toți. Lucrez la mine. Cu sinceritate, Will”, a adăugat Will Smith, în cadrul aceleiași postări.

Will Smith a primit în cadrul Galei, la mai puțin de o oră după incident, premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din filmul „King Richard”.

The post Will Smith a cerut scuze Academiei de Film și lui Chris Rock pentru gestul său de la Gala Premiilor Oscar: „Violența în toate formele sale este otrăvitoare și distructivă” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code