Flux-stiri

Zeci de angajați s-au ars la un eveniment al companiei în timp ce încercau să meargă pe cărbuni încinși

  • În cel mai recent caz de cascadorie care a mers prost, 25 de angajați ai unei agenții de publicitate elvețiene au fost răniți marți seară în timp ce mergeau pe cărbuni încinși în Zurich, au declarat oficialii.
  • Treisprezece persoane au fost spitalizate pentru scurt timp.
  • În Grecia, tradiția presupune cântece, dansuri și mersul pe foc, comemorând salvarea unor icoane dintr-o biserică în flăcări.

Mersul în picioarele goale peste cărbuni încinși, un ritual religios străvechi popularizat în ultimii ani ca exercițiu de team-building corporatist, a unit din nou un grup de colegi de muncă prin suferința comună a picioarelor arse, scrie New York Times.

În cel mai recent caz de cascadorie care a mers prost, 25 de angajați ai unei agenții de publicitate elvețiene au fost răniți marți seară în timp ce mergeau pe cărbuni încinși în Zurich, au declarat oficialii.

Zece ambulanțe, două echipe medicale de urgență și ofițeri de poliție de la mai multe agenții au fost trimise în ajutor, potrivit poliției din Zurich. Treisprezece persoane au fost spitalizate pentru scurt timp.

Regretăm foarte mult incidentul și facem tot ceea ce putem pentru a ne asigura că angajații noștri se însănătoșesc rapid”, a declarat într-un comunicat de presă Michi Frank, directorul general al companiei Golbach. Compania a refuzat să ofere mai multe detalii despre eveniment.

Mersul pe cărbuni are o istorie bogată

Sentimentul că mersul pe cărbuni aprinși necesită o stare interioară specială a motivat transformarea sa dintr-o tradiție spirituală mistică într-un proiect capitalist de autoperfecționare. Practica pare să fi apărut separat cu mii de ani în urmă ca tradiție religioasă în diverse locuri din întreaga lume.

În Grecia, tradiția presupune cântece, dansuri și mersul pe foc, comemorând salvarea unor icoane dintr-o biserică în flăcări. Tradiții aparent fără legătură între ele există, de asemenea, în Bali, Fiji, India și Japonia.
Jurnaliștii de turism au popularizat-o, uneori în termeni mistici.

Dar greșelile pot duce la răniri

Printre acestea se numără îndoirea degetelor de la picioare și prinderea unui cărbune între ele; mersul pe cărbuni prea fierbinți; alegerea unui tip greșit de lemn, deoarece unele se încing mai tare decât altele; și efectuarea unei plimbări pe foc pe o plajă, unde picioarele se pot scufunda în nisip, a spus dl Willey.

Organizatorul evenimentului din Zurich, Thomy Widmer, a declarat într-un interviu acordat publicației elvețiene de știri Blick că i-a avertizat pe participanți să nu „se plimbe alergând sau țopăind peste” foc, ci să traverseze focul constant și rapid, asemănător unui „pas militar”. Widmer a declarat că îi pare rău pentru toți cei care au fost răniți, dar a negat că ar avea vreo responsabilitate pentru accident.

The post Zeci de angajați s-au ars la un eveniment al companiei în timp ce încercau să meargă pe cărbuni încinși appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code