Flux-stiri

Zelenski admite că situaţia în Donbas este „dificilă” şi vrea discuţii cu Putin

  • Zelenski admite că situaţia în Donbas este „dificilă” şi vrea discuţii cu Putin. Preşedintele Ucrainei denunţă şi lipsa de unitate a ţărilor occidentale
  • Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut miercuri, în discursul rostit la Forumul Economic Davos, să discute direct cu omologul său rus, Vladimir Putin, după ce a admis că situaţia în regiunea Donbas este „extrem de dificilă”.
  • Zelenski vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin, „fără intermediari”, însă președintele Rusiei ar trebui să „iasă din bula sa de realitate alternativă”.

Zelenski admite că situaţia în Donbas este „dificilă” şi vrea discuţii cu Putin. Preşedintele Ucrainei denunţă şi lipsa de unitate a ţărilor occidentale. De asemenea, Zelenski este pregătit să se întâlnească cu Vladimir Putin.

Dacă preşedintele rus va fi pregătit să iasă din bula sa de realitate alternativă şi să revină în lumea reală, atunci poate va înţelege că trebuie să începem să vorbim fără intermediari”, a afirmat Volodimir Zelenski în discursul rostit la Forumul Economic Mondial de la Davos.

Zelenski a admis că situaţia în regiunea Donbas este „extrem de dificilă”. „Au fost aduse toate forţele armate ruse pentru ofensivă şi vor să distrugă totul”, a declarat Volodimir Zelenski.

Preşedintele Ucrainei a denunţat lipsa de unitate a ţărilor occidentale. „Întrebarea mea este: există unitate la nivel practic? Eu nu o văd”, a subliniat Zelenski, criticând opoziţia Ungariei faţă de interzicerea importurilor de petrol din Rusia.

Există unitate pe tema aderării Suediei şi Finlandei la NATO? Nu. Prin urmare, este unit Occidentul? Nu„, a spus Zelenski.

Turcia a exprimat obiecţii în legătură cu admiterea Suediei şi Finlandei în Alianţa Nord-Atlantică.

The post Zelenski admite că situaţia în Donbas este „dificilă” şi vrea discuţii cu Putin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code