Flux-stiri

Zelenski cere Rusiei să se angajeze în discuții imediate pentru pace

  • Într-un discurs al său de vineri noapte, președintele Zelenski a transmis nevoia imediată a unor noi discuții cu Rusia.
  • Războiul dintre Ucraina și Rusia intră deja în a patra săptămână.
  • Ucraina și Rusia au avut, până acum, mai multe runde de discuții. Cu toate acestea, ele nu au ajuns încă la un acord privind încetarea focului.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut Moscovei să se angajeze în noi discuții pentru pace „fără întârziere”. Acesta a dat de înțeles că e de acord chiar să se întâlnească cu Vladimir Putin. Războiul dintre Ucraina și Rusia intră deja în a patra săptămână.

În discursul său video zilnic, de vineri noaptea, Zelenski a spus: „Aceasta este singura șansă pentru Rusia să reducă pagubele provocate de propriile greșeli”.

Este timpul să ne întâlnim, este timpul să discutăm, este timpul să restabilim integritatea teritorială și dreptatea pentru Ucraina. În caz contrar, pierderile Rusiei vor fi de așa natură încât veți avea nevoie de mai multe generații pentru a vă recupera”, a mai spus Zelenski.

Ucraina și Rusia au avut, până acum, mai multe runde de discuții. Cu toate acestea, ele nu au ajuns încă la un acord privind încetarea focului, în vreme ce conflictul intră în a patra săptămână.

The post Zelenski cere Rusiei să se angajeze în discuții imediate pentru pace appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code