Flux-stiri

Zelenski cere țărilor occidentale să impună mai multe sancțiuni Rusiei

  • Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a cerut marți seara țărilor occidentale să impună mai multe sancțiuni Rusiei, după ce au apărut dovezi și mai îngrozitoare ale masacrelor asupra civililor în zonele pe care forțele ruse le-au părăsit recent.
  • Chiar dacă războiul s-ar încheia, Rusia nu trebuie să aibă voie să revină la un comerț normal, spune Zelenski.
  • Între timp, The Economist a publicat o hartă a lumii cu poziția guvernului fiecărei țări în legătură cu războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a cerut marți seara țărilor occidentale să impună mai multe sancțiuni Rusiei, după ce au apărut dovezi și mai îngrozitoare ale masacrelor asupra civililor în zonele pe care forțele ruse le-au părăsit recent.

Chiar dacă războiul s-ar încheia, Rusia nu trebuie să aibă voie să revină la un comerț normal, spune Zelenski. El se referă la Kiev drept „capitala democrației globale și capitala luptei pentru libertate pentru noi toți în Europa“.

Între timp, The Economist a publicat o hartă a lumii cu poziția guvernului fiecărei țări în legătură cu războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Rusia a fost susținut de Venezuela, Cuba, Nicaragua, Eritreea, Belarus, Siria, Myanmar și Coreea de Nord.

De cealaltă parte, Ucraina a fost susținută de aproape toate țările europene, Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Japonia, Statele Unite, Canada și Columbia.

The post Zelenski cere țărilor occidentale să impună mai multe sancțiuni Rusiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code