Flux-stiri

Zelenski le-a bătut obrazul francezilor: „Companiile franceze ar trebui să părăsească piaţa din Rusia”

  • Companiile franceze ar trebui să părăsească piaţa din Rusia: Renault, Leroy Merlin, Auchan şi alţii (…) aceste companii trebuie să înceteze să sponsorizeze crima împotriva unor femei şi copii nevinovaţi.
  • Toată lumea trebuie să-şi amintească asta: valorile sunt mai importante decât profiturile, oamenii sunt mai importanţi decât profitul. Şi dacă ne uităm în viitor, la cum vom trăi după război, avem nevoie de garanţii privind securitatea noastră, avem nevoie de garanţii că un nou război nu va fi posibil în lumea noastră.
  • Avem nevoie de un nou sistem de securitate, în care Franţa să aibă un rol de lider, pentru ca nimeni niciodată să nu mai plângă şi toată lumea să-şi trăiască viaţa în pace şi demnitate, nu sub ploaia de bombe şi rachete.”, a spus Zelenski.

Zelenski le-a bătut obrazul francezilor în timpul discursului de azi, după ce a evidențiat că cele mai mari companii din Hexagon au refuzat să plece din Rusia.

„Trebuie să punem presiune pe Rusia împreună pentru a ajunge la pace. Mâine se împlinește o lună de când Ucraina luptă pentru libertatea sa. Avem din ce în ce mai multă nevoie de sprijin pentru a câștiga împotriva tancurilor. Avem nevoie de arme. Puteți, de asemenea, să puneți mai multe sancțiuni împotriva Rusiei.

Companiile franceze ar trebui să părăsească piaţa din Rusia: Renault, Leroy Merlin, Auchan şi alţii (…) aceste companii trebuie să înceteze să sponsorizeze crima împotriva unor femei şi copii nevinovaţi. Toată lumea trebuie să-şi amintească asta: valorile sunt mai importante decât profiturile, oamenii sunt mai importanţi decât profitul. Şi dacă ne uităm în viitor, la cum vom trăi după război, avem nevoie de garanţii privind securitatea noastră, avem nevoie de garanţii că un nou război nu va fi posibil în lumea noastră. Avem nevoie de un nou sistem de securitate, în care Franţa să aibă un rol de lider, pentru ca nimeni niciodată să nu mai plângă şi toată lumea să-şi trăiască viaţa în pace şi demnitate, nu sub ploaia de bombe şi rachete.”, a spus Zelenski.

„Ştiţi ce se întâmplă în Ucraina, ştiţi de ce se întâmplă şi cine e vinovat. Chiar şi cei care îşi ascund capetele în nisip nu pot nega ce se întâmplă. Sunteţi oameni raţionali, oneşti şi vă întreb: cum putem opri acest război, cum putem aduce pacea în Ucraina? Răspunsurile, cele mai multe, sunt în mâinile dumneavoastră, sunt în mâinile noastre, împreună”, a afirmat Volodimir Zelenski miercuri după amiază, adresându-se Parlamentului Franţei.

Volodimir Zelenski a vorbit despre victimele atacurilor ruşilor, arătând copii răniți și femei rănite, cu picioare amputate, oase fracturate, în timp ce alte femei au cerut medicilor să le lase să moară. El a cerut un moment de reculegere în memoria sutelor de victime ale invaziei rusești.

Totodată a făcut o comparaţie între Mariupol şi Verdun, în urma Primului Război Mondial, în care sute de mii de oameni au murit şi care a rămas în istorie sub denumirea „abatorul”.

The post Zelenski le-a bătut obrazul francezilor: „Companiile franceze ar trebui să părăsească piaţa din Rusia” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code