Flux-stiri

11 scene și multe nume importante la ediția din acest an a festivalului Saga

  • Saga se întoarce în perioada 3-5 iunie, pe Arena Națională din București.
  • În total vor fi 11 scene importante şi marea surpriză a festivalului este o scenă la subsol, în parcarea stadionului. Acolo unde vor avea loc acte de muzică electronică româneşti.
  • În prima zi fanii îl vor putea vedea pe Black Coffe. Printre alte nume mari care vor încânta publicul se numără DJ Snake, Meduza sau AfroJack.

Saga se întoarce în perioada 3-5 iunie, pe Arena Națională din București. Așadar, după 2 ani de restricții ai șansa să-ți asculți artiștii preferați, să faci poze memorabile alături de cei dragi, să dansezi și să te simți bine.

Aleph News a pătruns pe 1 iunie pe stadion și a aruncat o privire la ce au pregătit organizatorii.

În total vor fi 11 scene importante şi marea surpriză a festivalului este o scenă la subsol, în parcarea stadionului. Acolo unde vor avea loc acte de muzică electronică româneşti.

În prima zi fanii îl vor putea vedea pe Black Coffe. Printre alte nume mari care vor încânta publicul se numără DJ Snake, Meduza sau AfroJack.

The post 11 scene și multe nume importante la ediția din acest an a festivalului Saga appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code