Flux-stiri

41 de cadavre au fost găsite în ruinele unor apartamente din Borodianka

  • Autorităţile ucrainene au recuperat până acum 41 de cadavre din complexele de apartamente din Borodianka, distruse de bombardamentele ruseşti.
  • Sâmbătă, salvatorii au terminat de demolat ruinele a încă două clădiri distruse de lovituri, finalizând astfel căutările în cinci din cele şapte turnuri rezidenţiale distruse din oraş de la începutul misiunii, în 6 aprilie.

Autorităţile ucrainene au recuperat până acum 41 de cadavre din complexele de apartamente din Borodianka, distruse de bombardamentele ruseşti.

Salvatorii ucraineni au găsit sâmbătă cadavrul unui civil în Borodianka, regiunea Kiev, în timp ce demonlau ruinele a două blocuri de apartamente înalte distruse de bombardamente ruseşti.

Astfel, numărul victimelor civile a ajuns la 41 de morţi, a anunţat duminică Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă al Ucrainei, pe pagina sa oficială de Telegram.

Sâmbătă, salvatorii au terminat de demolat ruinele a încă două clădiri distruse de lovituri, finalizând astfel căutările în cinci din cele şapte turnuri rezidenţiale distruse din oraş de la începutul misiunii, în 6 aprilie.

The post 41 de cadavre au fost găsite în ruinele unor apartamente din Borodianka appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code