Flux-stiri

A fost anunțat cel mai bun joc al anului 2021

  • Premiile The Games Award 2021 au fost decernate în această dimineață
  • It Takes Two a câștigat premiul pentru jocul anului
  • It Takes Two a câștigat premii și la categoriile cel mai bun multiplayer și cel mai bun joc de familie

În această dimineață au fost decernate premiile The Games Awards 2021, iar cele mai bune jocuri ale anului au fost votate în funcție de gen, categorie și platformă.

It Takes Two a luat premiul pentru jocul anului, iar pe lânga asta, a câștigat și la categoriile cel mai bun multiplayer și cel mai bun joc de familie din acest an, relatează BBC.

Jocul de acțiune și aventură a fost conceput de Josef Fares și s-a lansat pe 26 martie. El urmărește povestea lui Cody și May, un cuplu care divorțează, iar pentru a fi jucat e nevoie de două persoane.

Nominalizările pentru The Game Awards 2021 au fost făcute de jurnaliști de la peste 100 de publicații de profil din întreaga lume. Reprezentanții acestora au decis în proporție de 90% câștigătorii fiecărei categorii, iar voturile fanilor au avut o pondere de 10% din rezultatele finale.

The post A fost anunțat cel mai bun joc al anului 2021 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code