Flux-stiri

Artiști români și internaționali cântă la Iași, în cadrul „Brizo Summer Fest”

  • Festivalul de pe Lacul Aroneanu adună lumea la distracție și relaxare timp de trei zile.
  • Artiști internaționali vor cânta în acest weekend la Iași.
  • Accesul în zona de festival se va face pe bază de abonament sau bilet de o zi.

Distracția se mută la Iași în acest weekend. Trei zile dansezi la „BRIZO SUMMER FEST”, cel mai FRESH festival din Moldova. Ai muzică bună, activități sportiv-recreative și mult divertisment.

Experiența și dorința de evenimente ne-a făcut ca într-un timp foarte scurt, adică trei săptămâni, cu promovare, cu organizare, cu line-up, cu artiști, cu tot ce trebuie, să se realizeze. Locația aceasta, sâmbătă de sâmbătă o să fie cea mai dorită locație din Iași. Surprizele continuă. În luna august vom organiza Campionatul Național de beach volei. Va fi la fel, o petrecere de trei zile îmbinată cu sportul de performanță”, a declarat organizatorul festivalului, Andrei Sovan.

Festivalul a atras tinerii care abia așteptau această gură de oxigen, fără mască, fără oră de închidere. În ciuda frigului, tinerii nu se retrag în corturi, ci dansează frenetic pe ritumurile artiștilor preferați.

Locația nou deschisă anunță multe alte activități pentru această vară și o închidere a sezonului estival pe măsură.

Festivalul „BRIZO SUMMER FEST” are loc în perioada 29 aprilie 2022 – 1 mai 2022 in incinta Bazei Sportive Brizo din comuna Aroneanu.

The post Artiști români și internaționali cântă la Iași, în cadrul „Brizo Summer Fest” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code