Flux-stiri

A murit actorul William Hurt, laureat al premiului Oscar

  • Actorul William Hurt a fost cunoscut pentru rolurile jucate din filmele „Broadcast News” și „Kiss of the Spider Woman”.
  • A câștigat Oscarul o dată, pentru rolul pe care l-a jucat în pelicula din 1985, „Kiss of the Spider Woman”.
  • Actorul a fost diagnosticat, în trecut, cu cancer de prostată, care s-a răspândit, ulterior, la sistemul osos.

Actorul William Hurt a murit la 71 de ani, din cauze naturale. El a fost cunoscut pentru rolurile jucate în filmele „Broadcast News” şi „Kiss of the Spider Woman”. Actorul William Hurt a fost nomnalizat de patru ori la Premiile Academiei şi a câştigat Oscarul o dată.

Actorul american, William Hurt, a murit, duminică, din cauze naturale, la vârsta de 71 de ani, a spus fiul său, într-un comunicat. Hurt a decedat liniştit, înconjurat de familie, la casa sa din Portland, Oregon.

Actorul a fost diagnosticat, în trecut, cu cancer de prostată, care s-a răspândit, mai apoi, la sistemul osos.

În 2018, a început o formă alternativă de tratament bazat pe chimioterapie, care, la acea vreme, i-a salvat viaţa.

Hurt a avut o carieră lungă şi era cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „Broadcast News”, „The Big Chill” şi „Body Heat”.

A fost nominalizat de patru ori la premiile Oscar. A câştigat mult râvnita distincţie pentru rolul pe care l-a interpretat în pelicula din 1985, „Kiss of the Spider Woman”. Atunci a jucat rolul unui bărbat gay care împarte celula cu un prizonier politic în Brazilia.

The post A murit actorul William Hurt, laureat al premiului Oscar appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code