Flux-stiri

Adrian Oros se retrage din grupurile PNL. Este al 10-lea parlamentar care părăsește grupul liberalilor

Adrian Oros se retrage din grupul parlamentar PNL, fiind al 10-lea parlamentar care se retrage.Adrian Oros se retrage din grupul parlamentar PNL, fiind al 10-lea parlamentar care se retrage.

  • Adrian Oros se retrage din grupul parlamentar PNL, fiind al 10-lea parlamentar care se retrage.
  • Liberalul consideră că singura soluție pentru crizele din România este un guvern Orban.

Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat pe Facebook retragerea s-a din grupurile parlamentare PNL. Prin urmare, Adrian Oros este al 10-lea politician care se retrage din grupurile liberalilor.

„Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal de la Senat!Din nefericire, în câteva săptămâni “echipa câștigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat si izolat partid.”

Adrian Oros consideră că un Guvern condus de Ludovic Orban este singura soluție pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țară.

„Cred cu convingere, că singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țara, este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban. Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola, așa cum se întâmplă cu actuala conducere a PNL.”, scrie liberalul pe pagina s-a de Facebook.

După demisia lui Ludovic Orban, în ultimele zile demisiile au început să se țină în lanț, ajungând astfel la un număr de 10 politicieni care părăsesc grupul parlamentar PNL.

The post Adrian Oros se retrage din grupurile PNL. Este al 10-lea parlamentar care părăsește grupul liberalilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code