Flux-stiri

Alertă cu plan roșu în această seară pe Aeroportul din Iași

  • Un avion cu peste 100 de pasageri a avut probleme la trenul de aterizare.
  • Aeronava a aterizat fără probleme.
  • Autoritățile au declanșat planul roșu pentru a fi pregătiți de un dezastru în cazul în care avionul avea probleme majore la aterizare.

Marți seara, o aeronavă ce transporta mai mult de 100 de pasageri, ce venea de la Eindhoven, a întâmpinat dificultăți la trenul de aterizare. Autoritățile au declanșat planul roșu pentru intervenție.

Potrivit ISU Iași, autoritățile au fost anunțate că o aeronavă Wizz Air, care venea de la Eindhover, cu 100+6 pasageri, avea probleme la trenul de aterizare.

La 19.25, autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. La Aeroport au fost trimise 16 autospeciale SMURD şi două de la Serviciul de Ambulanță.

Conform pompierilor din Iaşi, la ora 19.35, aeronava a aterizat fără probleme. Niciun pasager nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

După alte 5 minute, planul roșu a fost dezactivat.

The post Alertă cu plan roșu în această seară pe Aeroportul din Iași appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code