Flux-stiri

ALERTĂ: Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în Delta Văcăreşti. Este afectată o suprafață de 10.000 de metri

incendiu Delta Văcăreștiincendiu Delta Văcărești

  • Marți, un incendiu de vegetație a izbucnit în Delta Văcărești.
  • Conform datelor transmise de pompieri, este afectată o suprafață de 10.000 de metri pătrați.
  • A fost remis mesaj prin sistemul RoAlert pentru informarea și avertizarea populației.

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit marţi în Delta Văcăreşti, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit pompierilor, este afectată o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi.

La faţa locului au fost trimise 11 autospeciale de stingere. Pompierii susţin că sunt degajari mari de fum şi că vântul influenţează modul de manifestare a incendiului.

A fost remis mesaj prin sistemul RoAlert pentru informarea și avertizarea populației. Parcul natural se află în administrarea Primăriei Capitalei. Delta Văcărești a devenit parc natural și arie naturală potejată în 2016, printr-o hotărâre de Guvern.

INFORMARE EMISĂ DE BRIGADA RUTIERĂ

În urma incendiului de vegetație din Delta Văcărești, traficul rutier se desfășoară pe Șos. Vitan-Bârzești sub îndrumarea polițiștilor Brigăzii Rutiere.

În acest context solicităm conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Estimări meteorologice privind circulația aerului în zona Delta Văcărești

Având în vedere simularile modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona Delta Văcărești, Mun. București sector 4, se apreciază că cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări (viteze la rafală de până la 35…45 km/h), din direcție predominant vest-sud-vestică, astfel că evoluția norului de fum va fi de dispersie și deplasare spre est-nord-est.

The post ALERTĂ: Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în Delta Văcăreşti. Este afectată o suprafață de 10.000 de metri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code