Flux-stiri

Condamnată la moarte o femeie pentru că a intrat în Dubai cu jumătate de kilogram de cocaină

  • O femeie israeliană a fost condamnată recent la moarte de un tribunal din Emiratele Arabe Unite pentru că a fost prinsă cu o jumătate de kilogram de cocaină.
  • Ministerul de Externe a declarat că este la curent cu acest fapt și că se ocupă de el.
  • Anul trecut, Khalil Dasuki, un rezident din Lod, a fost arestat în Dubai pentru că a încercat să introducă ilegal cocaină pură în valoare de 136.000.000 de dolari.

Ynet a aflat că Fida Kiwan, în vârstă de 43 de ani, rezidentă în Haifa, a fost arestată pe 17 martie 2021 cu o jumătate de kilogram de cocaină despre care a susținut că nu-i aparținea. Avocatul ei din Emiratele Arabe Unite a făcut apel la decizie, care va fi probabil convertită în închisoare de lungă durată.

Un tribunal din Abu Dhabi a condamnat un cetățean israelian care a fost arestat în urmă cu aproximativ un an în Emiratele Arabe Unite cu cocaină. Ynet a aflat că Fida Kiwan, în vârstă de 43 de ani, rezidentă în Haifa, a fost arestată pe 17 martie 2021 cu o jumătate de kilogram de cocaină, în timp ce susținea că substanța ilegală găsită nu îi aparținea.

Ministerul de Externe a declarat: „Nu este vorba despre o persoană care a fost arestată. Cazul ne este cunoscut și îl gestionăm prin intermediul misiunilor israeliene din întreaga lume și al reprezentanților săi din Emirate”.

Kiwan, care deține un studio de fotografie, ar fi călătorit în Emiratele Arabe Unite pentru a lucra, după ce a fost invitată de o cunoștință palestiniană. La sosirea în Dubai, ea s-a cazat într-un apartament aranjat în prealabil pentru ea. La o săptămână după sosirea ei, autoritățile din EAU au efectuat o percheziție în apartament, unde a fost descoperită o cantitate mare de droguri.

De atunci, ea se află în custodia Emiratelor și a fost condamnată în urmă cu câteva zile. Avocatul femeii a făcut deja apel la această decizie. În EAU, sentințele la moarte nu sunt de obicei executate și sunt adesea convertite în pedepse lungi cu închisoarea.

Sute de mii de israelieni s-au îndreptat către Emiratele Arabe Unite de la semnarea acordurilor Abraham 2020, care au stabilit legături între Israel și EAU, zborurile non-stop de la Tel Aviv la Dubai fiind printre cele mai bune părți ale acordului.

Pe rețelele de socializare, o călătorie în Emiratele Arabe Unite a devenit un simbol al statutului social pentru israelienii care afișează fotografii cu ei înșiși în Dubai. Hotelurile din oraș spun că au rezervat camere mii de călători israelieni și au găzduit o serie de conferințe de afaceri israeliene, petreceri de vacanță și nunți de câteva zile.

The post Condamnată la moarte o femeie pentru că a intrat în Dubai cu jumătate de kilogram de cocaină appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code