Flux-stiri

Amazon anunță 1.500 de noi ucenicii pentru anul 2022

  • Amazon acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv publicarea, vânzarea cu amănuntul, marketingul și un program axat pe guvernanța de mediu, socială și corporativă.
  • Amazon are peste 70.000 de angajați în Marea Britanie.
  • Aproximativ 40.000 de locuri de muncă vor fi în SUA.

Amazon are peste 70.000 de angajați în Marea Britanie și a spus că schema va ajuta mai mulți oameni să obțină competențele solicitate pe piața muncii.

BT Group a anunțat recent planuri de a recruta peste 600 de ucenici și absolvenți pentru septembrie 2022. Cele 40 de scheme variază de la inginerie la sănătate și siguranță, și includ peste 200 de ucenicii la nivel de diplomă.

Cea mai recentă activitate de recrutare, pentru ambele companii, vine în momentul în care firmele din Marea Britanie și SUA raportează probleme tot mai mari în ocuparea unor roluri calificate.

De asemenea, Amazon a oferit anterior un bonus de conectare de 1.000 GBP pentru a ocupa unele roluri.

Programul de ucenicie al Amazon acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv publicarea, vânzarea cu amănuntul, marketingul și un program axat pe guvernanța de mediu, socială și corporativă.

Sursă foto – Hepta

Directorul de țară al companiei din Marea Britanie, John Boumphrey, a declarat că Amazon este „mândru” că a creat cele 1.500 de ucenicii care „ar ajuta și mai mulți oameni să obțină abilitățile care sunt solicitate pe piața muncii de astăzi”.

El a adăugat: „Vrem să fim angajatorul care îi ajută pe oameni să-și ducă cariera la următorul nivel, indiferent dacă tocmai îți începi primul loc de muncă sau faci o schimbare în carieră, în fiecare comunitate pe care o deservim în Marea Britanie”.

Secretarul de afaceri Kwasi Kwarteng, a declarat că anunțul este „o dovadă a forței economiei britanice, cu PIB-ul revenit la niveluri de dinainte de pandemie, numărul de angajați la niveluri record și șomajul în scădere”.

„Sursa talentului”

Stephen Isherwood, directorul executiv al Institutului Studenților Angajatori, a declarat că mișcarea „reflectă ceea ce auzim de la mulți angajatori, că rutele de formare a ucenicilor oferă o sursă din ce în ce mai importantă de talent”.

Cu toate acestea, Isherwood a spus că guvernul trebuie să facă „îmbunătățiri semnificative” către „carierele neregulate în școli, astfel încât studenții și părinții lor să fie mai conștienți de alternativele la universitate”, conform BBC.

Anul trecut, grupul de afaceri Chartered Institute of Personnel and Development a declarat că angajatorii din Marea Britanie au pierdut 2 miliarde de lire sterline în ultimii doi ani, din fonduri pentru taxa de ucenicie pe care nu le-au putut cheltui.

În septembrie anul trecut, Amazon a anunțat că intenționează să angajeze 55.000 de angajați la nivel global pentru joburi corporative și roluri în robotică, cercetare și inginerie.

Aproximativ 40.000 de locuri de muncă vor fi în SUA, cu 2.500 în Marea Britanie, iar restul, mai ales în India, Germania și Japonia.

The post Amazon anunță 1.500 de noi ucenicii pentru anul 2022 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code