Flux-stiri

Injecțiile preventive cu botox, susținute de către dermatologi din SUA

Fir întins la frumusețe. Tu știi ultimul trend în materie de lifting facial?Fir întins la frumusețe. Tu știi ultimul trend în materie de lifting facial?

  • Unii dermatologi susțin injectarea cu Botox de la 20-30 de ani.
  • Injecțiile cu Botox încetinesc procesul de îmbătrânire, nu îl opresc.
  • În SUA, s-au înregistrat 800.000 de proceduri Botox la persoanele de 30 de ani, în 2020.

Fuga de bătrânețe este resimțită tot mai acut și de la o vârstă tot mai fragedă, iar salvarea vine de la intervențiile estetice. Un grup de dermatologi din America susține că dacă persoanele între douăzeci și treizeci de ani încep să folosească Botox, nu vor căpăta șanțurile pe care oamenii încearcă să le „corecteze” când ajung la patruzeci – cincizeci de ani.

Însă, injecțiile cu Botox încetinesc procesul de îmbătrânire, nu îl opresc. Injecțiile cu toxina botulinică sunt pentru a încetini procesul de îmbătrânire, nu pentru a-l opri. Toxina botulinică are rolul de a bloca semnalele nervoase ale mușchiului injectat și de a nu îi mai permite să se contracte, ceea ce reduce expresivitatea facială.

În anul 2020, în SUA, s-au făcut peste opt sute de mii de proceduri Botox pe persoane cu vârsta de treizeci de ani, adică aproximativ 18% din total.

Unii dermatologii atrag atenția că pacienții fac intervenții prea devreme și avertizează și asupra prețului intervențiilor. O intervenție pe termen lung nu este tocmai ieftină. În medie, o asemenea intervenție costă în jur de două sute cincizeci de euro.

The post Injecțiile preventive cu botox, susținute de către dermatologi din SUA appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code