Flux-stiri

Școala online este ilegală. Abia de anul viitor universitățile vor preda online

  • Universitățile vor putea preda online de anul viitor.
  • În prezent, învățământul online nu este legal.
  • Filosofia este domeniul universitar cu cea mai mare rată de abandon în România.

Pandemia a avut și avantajele ei, cel puțin așa spun studenții care îmbrățișează ideea învățământului online.

După ce a susținut revenirea la școală în format fizic, Ministrul Educației și-a schimbat poziția. Sorin Cîmpeanu a anunțat, pentru „Edupedu”, că universitățile vor putea preda online, dar nu în acest moment, ci la anul. Cîmpeanu a spus că, în prezent, studenții trebuie să meargă fizic la cursuri pentru că învățământul online nu este legal.

Însă, acest aspect nu este singura problemă din sistemul de invățământ românesc. Universitățile se lovesc de abandonul școlar. Filosofia este domeniul universitar cu cea mai ridicată rată de abandon în România,

Aproape două treimi dintre studenții care se înscriu renunță la aceste studii. Filosofia este urmată de specializarea Studii europene și relații internaționale, cu un procent de abandon de 59%. Cea mai mică rată de abandon se înregistrează în domeniul Științe militare, informații și ordine publică, la care doar 4,6% renunță.

The post Școala online este ilegală. Abia de anul viitor universitățile vor preda online appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code