Flux-stiri

Amenzi false trimise șoferilor pentru depășirea vitezei. Cum funcționează înșelătoria în numele Poliției Române

razie a politistilor in bucuresti pe timpul noptii.razie a politistilor in bucuresti pe timpul noptii.

  • Mai mulți șoferi români au primit prin e-mail notificări „privind o contravenție în trafic”.
  • Aceștia au fost informați sancțiunea a fost emisă pentru depășirea vitezei legale și li s-a cerut să plătească amenda online.
  • Poliția Română atrage atenția că este vorba de o înșelătorie și avertizează românii să nu dea curs unor astfel de solicitări.

De pe o adresă de e-mail ce pare a fi a Poliției Române vine o „amendă electronică”. Șoferii sunt informați că au fost sancționați în trafic și că pot plăti online jumătate din contravaloarea amenzii.

Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții Poliției Române atrag atenția că este vorba de un nou tip de înșelăciune.

Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!„, transmite Poliția Română pe Facebook.

The post Amenzi false trimise șoferilor pentru depășirea vitezei. Cum funcționează înșelătoria în numele Poliției Române appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code