Flux-stiri

Anna Sorokin, subiectul dramei de pe Netflix „Inventing Anna”, a ieșit din închisoare

  • Anna Sorokin este o falsă milionară condamnată pentru înșelăciune.
  • Povestea ei a fost preluată de Netflix în serialul „Inventând-o pe Anna”.
  • Julia Garner este actrița care o interpretează pe Anna Sorokin în serialul „Inventing Anna”.

Anna Sorokin, falsa moștenitoare care a inspirat serialul Netflix „Inventing Anna” , a fost eliberată din închisoare după ce a plătit o cauțiune de 10.000 de dolari.

Sorokin e obligată însă să rămână în arest la domiciliu cu supraveghere electronică și nu are voie
să acceseze rețelele de socializare.

Presa americană sugerează că Sorokin a avut banii necesari pentru a plăti cauțiunea, datorită câștigurilor sale din serialul Netflix, care a servit și la compensarea daunelor suferite de victimele sale.

Arestată în 2017, Sorokin a fost condamnată în 2019 pentru infracțiuni financiare, după ce a trecut printr-un proces foarte mediatizat.

Tânăra a fost eliberată din închisoare în februarie 2021 pentru bună purtare, dar a intrat în vizorul Imigrației, pentru că viza îi expirase. A petrecut un an și jumătate în detenție, dar acum tânăra își poate savura în sfârșit libertatea. Libertatea ei însă, s-ar putea termina curând cu deportarea în Germania.

The post Anna Sorokin, subiectul dramei de pe Netflix „Inventing Anna”, a ieșit din închisoare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code